Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli’den Basın Açıklaması

Başkan Deli yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“KAMUOYUNUN DİKKATİNE,

        Kumlu’da siyaseti kirleten Kumlu duşmanlari yine sahnede. Kumlu’da akıl almaz santaj, belden aşağı çirkeflik, seçime yakın video, gazete, yazı ve siyaset sarlatanları yine sahnede. Siyaseti onur ve haysiyetin üzerinde tutan bu tür davranışlar ortadadır.

       Kumlu herkesin kardeş olduğu bir şehir. Bunu size bozdurmayacağım. Kumlu tarihi bu şekilde kirli oyunları  maalesef görmedi. Devletin mahkemelerinin üzerinde siyasi rant peşinde koşan bu dönemdeki durumlar Kumlu’da yapılan hizmetleri sabote etme girişimleri artık zıvanadan çıkmış durumdadır.

       Biz Kumlu’ya yenilik ve yeni bir şehir kurma planı yaparken yine Kumlu’yu kirli emellerine alet etmek isteyen hainlikler maalesef haddini aşan boyutlara gelmiş durumdadır.

        Adli süreçle vaktimizi çalan, sosyal medyadan saldıran, hırsını Kumlu’ya ihaneti tarz sayan bu tür zatlara  adli süreç başlamıştır.

Yine elinde bilgi, belge ve ispatı olup devletin adli kurumlarına sunmayanlara tekrardan vatan haini diyoruz.  AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi altındaki Cumhur İttifakına saldıran zevatlara buyurun diyoruz.

Kumlu artık bu tür  sahneleri yaşamaya başladıysa memleketimizi nasıl büyütmeye, hizmete devam ettireceğiz.  Cumhur İttifakına ihanet eden, devletine ihanet eden herkes Liderimiz tarafından anında gereği yapılan bir durumdur. Cumhur İttifakının paydaşlarının seçime sayılı günler kala yapılanlara karşı duruşu ortadadır. Yıllardır Kumlu’nun Cumhur İttifakını bozmaya çalışsanız da bunu başaramadığınız hala gün gibi ortadadır.

      Kumlu artık sizin tekelinizde ve güdümünüzde değil.  Kafanıza sokun ve haddinizi bilin.

                                                                                     Kamuoyuna saygılarımla.

                                                                                           Mehmet Deli

                                                                                    Kumlu Belediye Başkanı

özel

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Nöbetçi Eczaneler

Dörtyol nöbetçi eczaneleri