CHP Dörtyol Belediye Başkan Adayı Bahadır Amaç Gençlerle Kucaklaştı

Gençlerin büyük ilgi gösterdiği programda gençler Bahadır Amaç’tan sosyal etkinlik alanı, sinema, dinlenme alanları, Dörtyol’a yakışır sahil ve dağ turizminin yapılacağı alanlar istediler.

Gençler artık büyükşehirlere özenmek istemediklerini, bu şekilde Dörtyol’un yaşanabilir bir şehir olmamasının gençlerin özellikle üniversiteyi bitirdikten sonra memleketlerine dönmemelerine sebep olduğu ve bunun için bir an önce çözüm bulunmasını ve memleketin gençlerinin yeniden memleketlerine dönmelerinin ve Dörtyol’a hizmet etmelerinin önünün açılması gerektiğini ve artık Dörtyol’un hak ettiği yerde olmasını istediklerini söylediler.

           

Cumhuriyet Halk Partisi Dörtyol Belediye Başkan Adayı Bahadır Amaç ise gençler için bu yol çıktığını ve özellikle genç beyinler olan gelecek nesillere ışık tutacak olan gençlerin bilgi birikimlerini kendi memleketleri için hizmet etmelerine vesile olacaklarını ve gelecek nesilleri emanet edeceğimiz gençlerimizin bilgilerinden, fikirlerinden, ve projelerinden faydalanacaklarını ve daha güzel bir Dörtyol için hizmet etmeye geldiklerini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Dörtyol Belediye Başkan Adayı Bahadır Amaç “Bizim Belediyeciliğimizde her şey çok güzel olacak” dedi.

özel

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Nöbetçi Eczaneler

Dörtyol nöbetçi eczaneleri