BİRİNCİ ETAP TOPRAKKALE-İSKENDERUN D-817 NOLU E-5 KARAYOLU ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELENDİ

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ve İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun- Toprakkale Arası Devlet Yolu Asfalt Yenileme ve Sanat Yapıları (Kavşak, Hemzemin Geçitler, Köprülü Kavşaklar) İşinin 1. etabı olan İskenderun-Payas arası bölümünde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Yatırım kapsamında;

  1. Etapta; Projesi tamamlanan, ihale süreci biten ve OSB alanlarındaki yoğun inşaat çalışmaları ve araç yoğunluğunun yarattığı tahribattan ötürü öncelik verilerek yapımına başlanan Payas~İskenderun arası 16,8 km'lik yol;
  2. Etapta; İhale sürecine girecek olan Toprakkale~Payas arası 49 Km'lik yol asfaltlanacak.

Asfalt kırma çalışmalarının, karayolları sınır alanının başladığı yerden start verildiğini kaydeden Vekil Özel, yetkililerden aldığı bilgiler doğrultusunda yol yüksekliğinin 60 santimetre olacağını köprülerin elden geçirileceğini belirterek; “İskenderun-Toprakkale arası Devlet Yolu Asfalt Yenileme ve Kavşak, Hemzemin Geçitler, Köprülü Kavşaklar yapım işinin 1. etabı olan İskenderun-Payas bölümünde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledik. Projenin hayata geçirilmesi noktasında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na, Karayolları Genel Müdürümüz Sayın Abdulkadir Uraloğlu’na bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Hemşerilerimize hayırlı olsun!” dedi.

özel

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Nöbetçi Eczaneler

Dörtyol nöbetçi eczaneleri